Ilmainen toimitus yli 70 € ostoksille
Lähetykset alkaen 3,50€
Toimitus 2-4 arkipäivää

Tervetuloa tutustumaan Loihtijoihin!

Tanja ja Emmi huolehtivat, että Cava saa töiden ohella paljon rapsutuksia.

Meidän korupajallamme täällä Etelä-Savossa, Mikkelin Otavassa häärää Tanja, Mika ja Emmi, sekä tallikoira Cava. 

Loihti suunnittelee ja tuottaa suomalaisesta koivuvanerista valmistettuja koruja ja piensisustustuotteita. Toiminnassa on mukana myös graafisen suunnittelun palvelu SavoGraphics, josta löytyy monipuolinen valikoima tuotteita ja palveluita niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille. Kysymällä saat lisätietoja SavoGraphicsin palveluista, kuten yritysten logo- ja oheistuotteista, tekstiilipainatuksesta, sekä liiketilojen ja ajoneuvojen teippauksista. 

SavoGraphicsin omat nettisivut on vielä rakenteilla, joten voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Me Loihdilla panostamme tuotteissa laatuun ja kotimaisuuteen, ja pyrimme toimimaan ympäristöä kunnioittaen. Hankimme raaka-aineet pääsääntöisesti Suomesta, mutta suosimme myös laadukkaita eurooppalaisia valmistajia, mikäli tuotetta ei ole Suomessa saatavilla. Myös pakkausmateriaaleissa suosimme kestäviä ratkaisuja, ja hyödynnämme niissä kierrätysmateriaaleja.

Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki, sekä käyttämämme maali on Avainlippu- ja Joutsenmerkittyä vesiohenteista maalia. Koivuvanerissa käytetty painomuste on ympäristöystävällistä GreenGuard Gold- sertifioitua UV-mustetta. 

Korujen metalliosat on Allergia- ja astmaliiton suosittelemaa kirurginterästä, joka sopii hyvi nikkeliallergisille. Lisäksi ne on XRF-analyysillä eli röntgenfluorenssilla testattu turvalliseksi.

Puumateriaalimme on FSC- ja PEFC-sertifioituja, jotka takaavat, että puu on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetusta metsästä, joissa puiden hakkuu tehdään lakia ja sertifiointikriteereitä noudattaen.

Yrityksemme tarina on alkanut keväällä 2022 Tanjan toiminimestä, joka laajentui kesällä 2023 osakeyhtiöksi. 

Haluamme tuoda markkinoille suomalaista käsityötä, joten Loihdilla teemme itse tuotteiden maalauksen, laserleikkauksen ja kasaamisen täällä Otavassa. Yhdessä suunnittelemme ja valmistamme korut alusta loppuun asti tiiminä, jossa jokaisella on omat vahvuusalueensa.

Shopping Cart